Kiertelin tänään vaihteeksi kaikkia kauppoja ja löysin vaikka mitä ihanaa! Olispa hirveesti rahaa käytettävänä askartelutarvikkeisiin. Haluaisin pitsinauhaa, kuviopapereita, kohokuvioita, atc-kortteihin sopivia kirjaimia, silkkinauhoja, ihania kiiltokuvia, "scrapbooking-tarroja"... Kuvioleikkurikin sekä -sakset olisi kivat ja leimasimetkin.

Suomalaisessa kirjakaupassa suorastaa pyörryin (mielessäni) ihastuksesta, koska sinne oli tullut aivan tajuttomasti uusia L.J. Vis-tuotteita. Oli monenlaisia avaimenperiä, magneetteja, juomalaseja, bokseja, paperinpidikkeitä ja vaikka mitä! Kirahvileimasimet oli ihan pakko ostaa, koska niitä oli jäljellä niin vähän, että myöhemmin en ehkä olisi niitä enää saanut. Kirahvi on noista hahmoista ihanin. Tosin mähän nyt muutenkin tykkään kaikista kirahvijutuista. Laitan tähän alle vielä sairaan huonon kännykällä otetun kuvan noista leimausjutuista.
477786.jpg

Oon ihan uusi näiden leimojen kanssa, niin haluaisin nyt tiedustella, kuinka te pidätte omat leimasimenne puhtaana? Entä mistä te ootte löytäneet atc-kokoisia ja erittäin hienoja kirjaimia, joita näkyy monien korteissa olevan?